Food and Beverage Industry
(อุตสาหกรรมอาหารและเครื่องดื่ม)
Food and Beverage Industry
(อุตสาหกรรมอาหาร
และเครื่องดื่ม)
Food and Beverage Industry
(อุตสาหกรรมอาหารและเครื่องดื่ม)
Food Additive: Propylene glycol is commonly used as an additive in processed foods and beverages. It serves multiple functions such as an anti-caking agent, antioxidant, carrier for food additives, dough strengthener, emulsifier, and moisture preserver.
Common Foods: It can be found in a wide range of products like soft drinks, marinades, dressings, cake mixes, frosting, popcorn, food coloring, fast foods, bread, dairy products, and more
สารเสริมอาหาร: โพรไพลีนไกลคอลถูกใช้เป็นสารเสริมเติมแต่งในการผลิตอาหารและเครื่องดื่ม โดยทำหน้าที่เช่น
· ใช้เป็นสารป้องกันการแข็งตัว สารเคลือบผิว สารให้ความร้อน และตัวทำละลายในอาหาร
· ใช้เป็นสารประกอบในอาหารหรือสารอาหารอื่น ๆ เช่น สี และกลิ่นต่าง ๆ
Food Additive: Propylene glycol is commonly used as an additive in processed foods and beverages. It serves multiple functions such as an anti-caking agent, antioxidant, carrier for food additives, dough strengthener, emulsifier, and moisture preserver.
Common Foods: It can be found in a wide range of products like soft drinks, marinades, dressings, cake mixes, frosting, popcorn, food coloring, fast foods, bread, dairy products, and more
สารเสริมอาหาร: โพรไพลีนไกลคอลถูกใช้เป็นสารเสริมเติมแต่งในการผลิตอาหารและเครื่องดื่ม โดยทำหน้าที่เช่น
· ใช้เป็นสารป้องกันการแข็งตัว สารเคลือบผิว สารให้ความร้อน และตัวทำละลายในอาหาร
· ใช้เป็นสารประกอบในอาหารหรือสารอาหารอื่น ๆ เช่น สี และกลิ่นต่าง ๆ
Food Additive: Propylene glycol is commonly used as an additive in processed foods and beverages. It serves multiple functions such as an anti-caking agent, antioxidant, carrier for food additives, dough strengthener, emulsifier, and moisture preserver.
Common Foods: It can be found in a wide range of products like soft drinks, marinades, dressings, cake mixes, frosting, popcorn, food coloring, fast foods, bread, dairy products, and more
สารเสริมอาหาร: โพรไพลีนไกลคอลถูกใช้เป็นสารเสริมเติมแต่งในการผลิตอาหารและเครื่องดื่ม โดยทำหน้าที่เช่น
· ใช้เป็นสารป้องกันการแข็งตัว สารเคลือบผิว สารให้ความร้อน และตัวทำละลายในอาหาร
· ใช้เป็นสารประกอบในอาหารหรือสารอาหารอื่น ๆ เช่น สี และกลิ่นต่าง ๆ